Cenimy Twoją

Prywatność

Niniejsza polityka prywatności określa, w jaki sposób Fundacja ZEFiR, z siedzibą w Wejherowie, przetwarza dane osobowe odbiorców zapisanych do bazy danych w celu wysyłania informacji o zmianach organizacyjnych oraz nowościach dotyczących wydarzenia – Forum Organizacji Młodzieżowych.

1. Informacje zbierane
    Podczas rejestracji do bazy danych Fundacji ZEFiR mogą być gromadzone następujące informacje: imię, nazwisko oraz adres e-mail.

2. Cel przetwarzania danych
    Dane osobowe zbierane od odbiorców są wykorzystywane wyłącznie w celu przekazywania informacji o zmianach organizacyjnych oraz nowościach dotyczących wydarzenia – Forum Organizacji Młodzieżowych.

3. Bezspamowość
    Zobowiązujemy się do niezawodnego przetwarzania danych osobowych oraz do nieuczestniczenia w żadnych działaniach spamowych. Wysyłamy jedynie informacje związane bezpośrednio z Forum Organizacji Młodzieżowych.

4. Bezpieczeństwo danych
    Fundacja ZEFiR podejmuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne w celu zabezpieczenia danych osobowych przed nieautoryzowanym dostępem, utratą czy nieuprawnionym ujawnieniem. Stosujemy procedury mające na celu ochronę przetwarzanych danych.

6. Analityka
    Nasze strony internetowe korzystają z narzędzi analitycznych, takich jak Google Analytics oraz inne programy służące do anonimowej analizy użytkowników i ruchu. Te narzędzia mogą gromadzić anonimowe informacje, takie jak adres IP użytkownika, dane geograficzne, typ przeglądarki, czas spędzony na stronie oraz odwiedzone podstrony. Te informacje są wykorzystywane w celu analizy zachowań użytkowników i poprawy jakości naszych usług.

7. Udostępnianie danych osobowych
    Fundacja ZEFiR nie udostępnia danych osobowych odbiorców stronom trzecim.

8. Aktualizacje polityki prywatności
    Polityka prywatności może być okresowo aktualizowana w celu uwzględnienia zmian w naszych praktykach dotyczących ochrony danych osobowych. Każda aktualizacja będzie publikowana na naszej stronie internetowej.

W przypadku pytań lub wątpliwości dotyczących naszej polityki prywatności, prosimy o kontakt pod adresem: kontakt@fundacjazefir.org
Data wejścia w życie: 01.01.2023
Dziękujemy za zaufanie i udział w Forum Organizacji Młodzieżowych!
Fundacja ZEFiR